Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Omgeving

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die reiken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl, welke de thuishaven is van vakantiepark Waterstaete.

Bataviastad Fashion Outlet

Bataviastad Fashion Outlet

Bataviaplein 60 Lelystad

Even zin om een dag te winkelen? Bezoek dan Batvia Stad Fashion Outlet. Deze Outlet bestaat uit 150 prachtige winkels. 

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Paasloo, Overijssel

Beleef een waanzinnig avontuur, middenin in de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo in Overijssel.  Avontuurlijk Paasloo is een unieke en enerverende beleving voor jong en oud.

Ecowaterliner: Watertaxi

Ecowaterliner: Watertaxi

Nationals park Weerribben Wieden

Varen, fietsen en wandelen zijn ideale manieren om het gebied van Nationaal park Weerribben Wieden te verkennen.

Nederlands Bakkerijmuseum Hattem

Nederlands Bakkerijmuseum Hattem

Kerkhofstraat 13 Hattem

Neem tijdens uw verblijf een bezoekje aan het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem. Leuk om er even op uit te gaan met het hele gezin. Ook voor kinderen een echt aanrader. 

Kuinderbos

Kuinderbos

Kuinderbos, Kuinre

Het Kuinderbos is het grootste en oudste bos van de Noordoostpolder. Het bos is een thuishaven van een legio bijzondere planten, paddenstoelen, vlinders, roofvogels en roofdieren, waaronder de boommarter.

Blokzijl

Blokzijl

Blokzijl is nu niet alleen bekend van haar haven en schitterende natuur, ook het befaamde restaurant Kaatje bij de Sluis zette Blokzijl als gastronomisch dorp op de kaart.

Vollenhove

Vollenhove

Ooit resideerde de stadhouder van Overijssel in Vollenhove, tegenwoordig is Vollenhove een stad waarin de watersporter zijn weg vind en waarin een internationaal beroemde scheepswerf voor jachten is gevestigd.

Vestingstad Steenwijk

Vestingstad Steenwijk

Steenwijk is een vestingstadje nabij Nationaal Park Weerribben Wieden, Giethoorn en Ossenzijl in Overijssel.

Buitencentrum de Weerribben

Buitencentrum de Weerribben

Buitencentrum Weerribben is hét startpunt voor een vaartocht met een overdekte rondvaartboot, kano of een wandel- of fietstocht in het Nationale Park Weerribben-Wieden. Het buitencentrum is een toeristisch informatiepunt met veel informatie over het natuurgebied. Regelmatig zijn er leuke activiteiten zoals een vaartocht met de boswachter.  

Ossenzijl

Ossenzijl

De geschiedenis van Ossenzijl in natuurgebied Weerribben Wieden wordt jaarlijks schitterend in beeld gebracht door Plaatselijk Belang Ossenzijl met historische prenten in het hele dorp.

Taman Indonesia Zoo

Taman Indonesia Zoo

Taman Indonesia Zoo is een Indonesisch dierenpark in het kleine dorpje Kallenkote. Ontdek de mooiste natuur en dieren van Indonesië en proef de lekkerste Indische hapjes en drankjes. Taman Indonesia is in 2017 door ANWB uitgeroepen door Leukste uitje van Overijssel.

Monkey Town Wolvega

Monkey Town Wolvega

Overdekt speelparadijs is een uniek dagje uit voor een gezin met kinderen! Kom spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken. Lekker klimmen, klauteren! Kom naar Monkey Town Wolvega en beleef, samen met jouw kinderen, een heerlijk dagje uit.