Vakantieparken Weerribben-Wieden in Overijssel

Ons unieke bungalowpark is onderdeel van het merk; Vakantieparken Weerribben Wieden, vakantieparken in de kop van Overijssel. Uniek aan de vier aangesloten vakantieparken is dat het kleinschalige parken zijn, met een gastvrije en vooral persoonlijke benadering. De totaal vier bungalowparken zijn in het beheer van familie van Hoorn: een familie met een hart voor toerisme en de natuur! Lees hier onder meer over onze overige vakantieparken:

Vakantiepark Giethoorn: Venetië van het Noorden

Vakantiepark Giethoorn is een jong, uniek vakantiepark gelegen in hartje centrum van het populaire waterdorp Giethoorn. Nergens zult u zo’n uniek park vinden als Vakantiepark Giethoorn: in de zomermaanden (mei t/m oktober) kunt u gebruik maken van een (privé) elektrische sloep, die gedurende uw hele vakantie tot uw beschikking staat! En wat is er nou leuker dan het waterdorp met haar ontelbare grachten en boogbruggetjes via het water ontdekken?

Waterpark Belterwiede: het Monaco van de Belterwijde

Voor uw vakantie in Wanneperveen bent u op bungalowpark Waterpark Belterwiede, gelegen in de kop van Overijssel, nabij waterdorp Giethoorn, aan het juiste adres!  Met onder andere het restaurant met gezellige patio, de cafetaria, het meer de Belterwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaalpark Weerribben-Wieden binnen handbereik hoeft niemand zich hier te vervelen! U treft op bungalowpark Belterwiede een ruime keuze in luxe vakantiehuisjes, allen gelegen op 3 kleine schiereilanden aan het water van het meer de Belterwijde.

Villapark de Weerribben: Nationaal Park de Weerribben als achtertuin!

In het pittoreske dorpje Paasloo, midden in natuurgebied de Weerribben, treft u bungalowpark de Weerribben. Dit knusse vakantiepark is de perfecte locatie voor een onbezorgde vakantie met uw hele gezin! Met onder andere een binnenzwembad & sauna, tennisbaan, basketbalveld en restaurant met een gezellige patio is er altijd wat te doen. Ook natuurliefhebbers en fiets- of wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen: het park is gelegen in één van de grootste fiets- en of wandelgebieden van Nederland, in een betoverende omgeving!