Vakantiepark Waterstaete

Ossenzijl, Overijssel, Nederland
  • Luxe villa’s aan het water
  • Aanlegsteiger mét sloep
  • Midden in de natuur

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Een familiebedrijf met een Hart voor Toerisme en Natuur!🌞

Welkom, wij zijn Vakantiepark Waterstaete Wij zijn een kleinschalig vakantiepark wat gerund wordt door de familie van Hoorn en haar team. Met dit vakantiepark hebben wij onze droom waar gemaakt. Een vakantieoord waar gezinnen samen kunnen komen en optimaal van elkaar en de schitterende omgeving kunnen genieten. Bij ons staat gastvrijheid, persoonlijkheid en een optimale beleving centraal!

Ons unieke bungalowpark is onderdeel van het merk; Vakantieparken Weerribben Wieden, vakantieparken in de kop van Overijssel. Uniek aan de vier aangesloten vakantieparken is dat het kleinschalige parken zijn, met een gastvrije en vooral persoonlijke benadering. De totaal vier bungalowparken zijn in het beheer van familie van Hoorn: een familie met een hart voor toerisme en de natuur! Lees hier onder meer over onze overige vakantieparken:

Loading...
Bewerkt_voor_web_manager_home_waterstaete
Vakantiepark Waterstaete: Geniet van een vakantie in Ossenzijl – Overijssel

Vakantiepark Waterstaete ligt gelegen in één van de mooiste en rustigste stukjes natuur van Overijssel. Ossenzijl ligt aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden- het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Niet alleen zijn er prachtige vaarroutes via de Beulakerwijde naar Giethoorn waarbij u onderweg langs Blokzijl komt, maar ook is de haven van Vollenhove of de jachthaven bij Steenwijk te bereiken. Ossenzijl ligt ten zuiden van Friesland – dus vanuit uw luxe watervilla kunt u ook de Friese meren bezoeken waarbij het Slotermeer het dichtstbij ligt – kortom voor watersport liefhebbers de perfecte locatie.

home-card-giethoorn
Vakantiepark Giethoorn: Venetië van het Noorden

Vakantiepark Giethoorn is een jong, uniek vakantiepark gelegen in hartje centrum van het populaire waterdorp Giethoorn. Nergens zult u zo’n uniek park vinden als Vakantiepark Giethoorn: in de zomermaanden (mei t/m oktober) kunt u gebruik maken van een (privé) elektrische sloep, die gedurende uw hele vakantie tot uw beschikking staat! En wat is er nou leuker dan het waterdorp met haar ontelbare grachten en boogbruggetjes via het water ontdekken?

RP-BW-Park-026
Waterpark Belterwiede: het Monaco van de Belterwijde

Voor uw vakantie in Wanneperveen bent u op bungalowpark Waterpark Belterwiede, gelegen in de kop van Overijssel, nabij waterdorp Giethoorn, aan het juiste adres!  Met onder andere het restaurant met gezellige patio, de cafetaria, het meer de Belterwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaalpark Weerribben-Wieden binnen handbereik hoeft niemand zich hier te vervelen! U treft op bungalowpark Belterwiede een ruime keuze in luxe vakantiehuisjes, allen gelegen op 3 kleine schiereilanden aan het water van het meer de Belterwijde.

RP-Weerribben-Park-162
Villapark de Weerribben: Nationaal Park Weerribben Wieden als achtertuin!

In het pittoreske dorpje Paasloo, midden in natuurgebied de Weerribben, treft u bungalowpark de Weerribben. Dit knusse vakantiepark is de perfecte locatie voor een onbezorgde vakantie met uw hele gezin! Met onder andere een binnenzwembad, tennisbaan, basketbalveld en restaurant met een gezellige patio is er altijd wat te doen. Ook natuurliefhebbers en fiets- of wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen: het park is gelegen in één van de grootste fiets- en of wandelgebieden van Nederland, in een betoverende omgeving!