Dierenpark Taman Indonesia🐛

Ontdek de Prachtige Vogels in het Tropisch Dierenpark.

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ontmoeting met de meest kleurrijke en fascinerende vogels? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan dit tropisch dierenpark. In de volières hebben deze prachtige vogels alle ruimte om vrij rond te vliegen, waardoor je ze van heel dichtbij en in hun natuurlijke habitat kunt bewonderen. 

Lees verder om meer te ontdekken over de schitterende edelpapegaaien, de nestelende rijstvogeltjes en de grappige gaailijsters die je hier kunt vinden.

De Betoverende Edelpapegaaien

Een van de hoogtepunten van ons dierenpark zijn ongetwijfeld de edelpapegaaien. Met hun adembenemende kleuren en charmante persoonlijkheden zijn ze een lust voor het oog. Je kunt ze hier bewonderen terwijl ze vrij rondvliegen, hun prachtige verenkleed showen en hun melodieuze roep laten horen. Dit is een ervaring die je niet mag missen!

Ontdek de Geheime Levens van de Rijstvogeltjes

Als je geïnteresseerd bent in de kleine geheimen van de natuur, zul je genieten van de nestelende rijstvogeltjes in onze volières. Deze schattige vogels bouwen met liefde hun nestjes en zorgen voor hun jongen. Je kunt ze observeren terwijl ze zorgzaam hun nesten bouwen en hun jongen voeren, een prachtig staaltje van moeder natuur.

De Speelse Capriolen van de Gaailijsters

De gaailijsters in ons dierenpark zijn echte acrobaten. Ze staan bekend om hun speelse capriolen en hun vermogen om je aan het lachen te maken. Breng wat tijd door met het observeren van deze grappige vogels terwijl ze zich vermaken in hun volière. Hun onvoorspelbare gedrag en energieke bewegingen zorgen voor een geweldige tijd voor jong en oud.

Interactie met de Beo's en Genieten van Zangkunsten

Naast het bewonderen van de vogels, kun je in het dierenpark ook een praatje maken met de Beo's. Deze slimme vogels staan bekend om hun vermogen om menselijke spraak na te bootsen en zullen je graag vermaken met hun gespreksvaardigheden. Als je gewoon wilt ontspannen, luister dan naar de betoverende zangkunsten van de gevleugelde bewoners van Taman Indonesia Zoo.

Kom en ontdek de wonderlijke wereld van tropische vogels in dit dierenpark. Plan je bezoek tijdens u verblijf op Vakantiepark Waterstaete en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol kleur, natuur en entertainment. Dit dierenpark is de perfecte plek om te genieten van de schoonheid van de natuur en de bijzondere vogels die deze wereld rijk is.

Contactgegevens:

Meer informatie: Dierenpark Taman Indonesia (Lekker een dagje weg) Dierentuin (taman-indonesia.nl) 

Adres: Kallenkote 53, 8345 HE Kallenkote 

Telefoon: 0521 511 189