Tijd voor het terras!🌞 

Geniet van de buitenlucht, elkaar en heerlijke hapjes en drankjes. 

📍EETCAFÉ DE VEENHANDEL
🚲13 minuten 🚘 6 minuten
Eetcafé de Veenhandel is met het ruime terras open, met een kleine lunch- en menukaart. Ook voor snacks en afhaal kunt u hier terecht. Het eetcafé is gevestgd in een monumentaal gebouw wat zorgt voor veel sfeer. Om niet voor verassingen te staan, bekijk de openingstijden door hier te klikken 

📍RESTAURANT 'T SLUISJE
🚲32 minuten 🚘 11 minuten 🛥️1,5 uur
Ouderwets goed eten in een gezellig maar knus restaurant. Bij Restaurant 't Sluisje vindt u net even andere gerechten op de kaart en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u te weinig krijgt. Het is alsof u de huiskamer van opa en oma binnenstapt. Een goede aanrader voor een fijne prijs en daarnaast te bereiken met de boot

📍HET RIETERSHUIJS
🚲17 minuten 🚘 10 minuten 🛥️45 minuten
Het Rietershuijs is gelegen aan de Kalenbergergracht, een ideaal punt om een dagje Weerribben af te sluiten met een heerlijk diner. Daarnaast is ook uw trouwe viervoeter welkom bij Het Rietershuijs. Met mooi weer kunt u terecht op het terras waar het gezellig borrelen en dineren is in een van de lounge zits. Het Rietershuijs werkt met een wisselend menu waar voceel mogelijk streekproducten in verwerkt worden.

📍RESTAURANT 'T BINNENENHOF
🚲23 minuten 🚘 8 minuten
Gezellig samen genieten van heerlijke koude en of warme gerechtjes. Geserveerd aan tafel om samen met uw familie of vrienden te delen. Een manier om heerlijk te proeven van de verschillende gerechtjes, gezellig samen, passend bij ieder moment van de dag. Niet meer de stress welk gerecht u moet kiezen van de kaart, maar lekker van de verschillende gerechtjes proeven, ook die u misschien niet zo snel zou kiezen.

📍GEERTIEN MUGGENBEET
🚲36 minuten 🚘 15 minuten 🛥️1,5 uur
Deze fijne plek mag niet vergeten worden in het rijtje, absoluut een leuke plek om te bezoeken. Geertien in het plekje Muggenbeet is een welkbekend bergip in de regio. Vroeger voor rietsnijders, turfstekers, vissers, schippers en lokale bevolking, nu een geliefde plek voor een zeer gevarieerd publiek. De gerechten uit de keuken van Geertien zijn zeer gevarieerd, werkelijk voor ieder is er wat wils. Het bedrijf werkt met twee menukaarten, op de dinerkaart zijn vele luxe specialiteiten zoals kalfszweverik, zeetong, seizoen- en streekproducten te vinden.

📍PAVILJOEN DRIEWEGSLUIS
🚲16 minuten 🚘 9 minuten 🛥️30 minuten
Paviljoen Driewehsluis leent zich uitstekend voor een gezellig etentje of lekker op het terras genieten van het mooie uitzicht over de Rottige Meenthe. In het weekend is de Driewegsluis geopend vanaf 10:00 dus perfect voor een kop koffie met gebak. Voor openingstijden gedurende de week kunt u het beste hun website bezoeken.