Dorpjes in de omgeving🏘️ 

Geniet van de buitenlucht, elkaar en schitterende pittoreske plaatsjes!

πŸ“LEMMER
🚘 23 minuten 🚲 1 uur 18 min
Lemmer is een prachtig dorp in het zuidwestelijike deel van Friesland. Lemmer is één van de populairste watersportplaatsen in Friesland door zijn ligging aan de Friese meren en aan het Ijsselmeer. Toeristen komen naar Lemmer toe om te winkelen in de kortestreek, de Nieuwedijk en de Langestreek en zo heeft Lemmer ook een tal aan bezienswaardigheden. Een 'must see' in Lemmer is het UNESCO Werelderfgoed lr. D.F. het Woudagemaal, het grootste nog functionerende stroomgemaal ter wereld! Net buiten het centrum is het strand van Lemmer met een heerlijk strandpaviljoen waardoor het daar heerlijk vertoeven is. Vanaf het strand van Lemmer neemt u zo een duik in het Ijsselmeer.

πŸ“GIETHOORN
🚘 21 minuten 🚲 53 minuten
Giethoorn is gelegen in Nationaal Park Weerribben- Wieden, is een idyllisch dorpje in Overijssel waar talloze rietgedekte boerderijen zijn gebouwd op kleine veeneilandjes die met ruim 170 houten bruggetjes zijn verbonden. Maak een rondvaart en vaar over de grachten van dit VenetiΓ« van Nederland of ga heerlijk lunchen of dineren bij een van de smaakvolle restaurant aan het water. Giethoorn kent vele toeristische trekpleisters zoals Museum Giethoorn 'Olde Maat Uus' en museum de Oude Aarde.

πŸ“HEERENVEEN
🚘 29 minuten
Ontdek Heerenveen! Door de goede mix van winkels in combinatie met de aanwezigheid van leuke horecazaken is het goed vertoeven in het centrum van Heerenveen. U vindt hier winkels van de landelijke kledingketens, maar ook toffe boetiekjes en delicatessenzaken. Het hele jaar door wordt er ook van alles georganiseerd in het centrum, elke maand is er wel iets leuks te zien of te doen! Ten oosten van Heerenveen kunt u heerlijk een wandeling maken in het koninklijke bos Oranjewoud

πŸ“ZWOLLE
🚘 38 minuten
Zwolle! De bruisende hartstad Zwolle waar een rijke geschiedenis hand in hand gaat met moderne kunst en hippe koffiebars. In dit prachtige centrum met stervormige stadsgracht kunt ur uren wandelen, shoppen, eten en culturele hotspots bezoeken. Binnen de Zwolse stadsgracht en stadsmuren komt u het ene icoon na het andere tegen: iconen als de Sassenpoort en de Peperbus. Cultuurparels als museum de Fundatie en de Herman Brood experience. Ook kunt u genieten in de bekendste driesterrenrestaurant van Nederland, De Librije. En dat allemaal binnen de stervormige grachtengordel; maar ook daarbuiten is Zwolle meer dan de moeite van het bezoeken waard.