Ontdek het Tulpenseizoen op het Tulpfestival Noordoostpolder bij
Vakantiepark Waterstaete

Vakantiepark Waterstaete ligt vlakbij de Noordoostpolder, waar van 21 april t/m 7 mei 2023 het Tulpenfestival Noordoostpolder plaatsvindt. Dit kleurrijke festival biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van prachtige bloeiende tulpen, frisgroene akkers en boomgaarden. De Noordoostpolder is van bovenaf gezien tijdens de tulpenbloei één groot kleurrijk palet en elk jaar worden er verschillende routes uitgestippeld. Volg hiervoor de Tulpenfestivalbordjes, want de route is ieder jaar weer anders. De tulpen bloeien immers elk jaar weer op een andere plek. 

Op het Tulpenfestival Noordoostpolder bij Vakantiepark Waterstaete is er voor elk wat wils. Naast de schitterende tulpenvelden zijn er tal van andere activiteiten en bezienswaardigheden. Zo zijn er bijvoorbeeld workshops waar je alles leert over de tulpenkweek en de geschiedenis van het gebied. Er is live muziek, er zijn kraampjes met lokale producten en er zijn allerlei andere activiteiten voor jong en oud. Mis deze unieke kans niet en bezoek het Tulpfestival Noordoostpolder bij Vakantiepark Waterstaete. 

Als je de tulpenvelden wilt bezoeken, volg dan een van de fietsroutes die tijdens het festival zijn uitgestippeld. De routes zijn elk jaar anders, dus je zult altijd weer nieuwe tulpenvelden ontdekken. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want de kleurrijke tulpenvelden zijn een perfecte achtergrond voor je foto's. 

Als je het Tulpfestival Noordoostpolder bij Vakantiepark Waterstaete wilt bezoeken, houd er dan rekening mee dat het festival van 21 april t/m 7 mei 2023 plaatsvindt. Toegangsprijzen zijn nog niet bekend gemaakt, maar houd de website van he t festival in de gaten voor meer informatie. Boek tijdig je verblijf bij Vakantiepark Waterstaete om verzekerd te zijn van een plekje tijdens dit kleurrijke festival. 

Vind uw favoriete accommodatie op Vakantiepark Waterstaete

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...