Vier pakjesavond met het hele gezin gezellig bij Vakantiepark Waterstaete

Een tip van Sinterklaas: Kom én geniet samen met je gezin of de hele familie van een Sinterklaas weekend van 25 november 2022 t/m 28 november 2022 of 2 december 2022 t/m 5 december 2022 op Vakantiepark Waterstaete.

Deze weekenden staan helemaal in het teken van Sinterklaas en zijn pieten. Bij aankomst ontvangen alle kinderen van 3 t/m 11 jaar een Sint pakket.

Op zaterdag mogen alle kinderen hun schoen zetten. En zondag kan je een bezoekje brengen aan Sinterklaas. Het hele gezin wordt opgehaald met de bus en rijdt vervolgens naar Paasloo voor een meet & great van Sinterklaas en zijn Pieten.

Ook worden er dagelijks leuke activiteiten georganiseerd. Een leuke speurtocht, op zoek naar de Gluurpiet, Pietenbingo en een leuke quiz voor het hele gezin.


Tip! Boek een heerlijk ontbijt, Sinterklaasbrunch of een gourmet voor bij jouw in de bungalow en maak het Sinterklaasfeest helemaal compleet 🎁

Wilt u meer informatie ontvangen over de activiteiten tijdens de Sinterklaas weekenden, Neem dan contact op met Restaurant 't Binnenhof: Telefoon/whatsapp: 0561 -452992 

Vind uw favoriete accommodatie op Vakantiepark Waterstaete