Recreatie-voucher

Verzilver hier uw recreatie-voucher

Algemene informatie
Door het coronavirus hebben wij veel verzoeken ontvangen voor het verzetten van vakanties. Om u tegemoet te komen, is in samenwerking met branchevereniging HISWA-RECRON en Roompot Vakanties de recreatie-voucher ontstaan. De recreatie-voucher is een waardebon die gebruikt kan worden om een nieuwe vakantie te boeken en heeft de waarde van de reeds door u betaalde reissom. Zo kunt u later toch nog genieten van uw welverdiende vakantie.

Recreatie-voucher verzilveren
Via deze pagina kunt u een nieuw verblijf bij ons boeken met uw recreatie-voucher, zodat u alsnog kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Op de recreatie-voucher vindt u een unieke code. Deze heeft u nodig voor het maken van de boeking. Houd uw recreatie-vouchercode dus bij de hand.

Hoe werkt het?
Kies hieronder uw gewenste vakantieverblijf. Selecteer daarna uw aankomst- en vertrekdatum. Tijdens het maken van uw boeking vult u uw unieke vouchercode in. De waarde van de recreatie-voucher wordt dan afgetrokken van het totaalbedrag. Pas na het bevestigen van uw boeking, is uw recreatie-voucher verzilverd.

Goed om te weten
Indien u met de recreatie-voucher een vakantie wilt boeken in 2021, vragen wij nog heel even uw geduld. Wij verwachten in de maand mei de aankomstdata voor 2021 online te plaatsen.

Op het inwisselen van de recreatie-voucher gelden een aantal voorwaarden. Lees de HISWA-RECRON voorwaarden over de recreatie-voucher.


Vind uw favoriete accommodatie op Vakantiepark Waterstaete