Safe Stay

Voor uw en onze veiligheid
Op onze parken nemen wij diverse maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Volg altijd de richtlijnen en instructies van onze medewerkers. Zo kunt u veilig en zorgeloos genieten van uw verblijf.

Algemene maatregelen:
- We houden minimaal 1,5 meter afstand.
- We vinden het fijn elkaar te begroeten, maar doen dit op afstand en schudden geen handen.
- We wassen regelmatig onze handen met zeep. Er zijn op meerdere plekken desinfectiezuilen te vinden.
- We niezen en hoesten in onze elleboog.

Uw accommodatie
- Zoals altijd maken wij u en vakantieverblijf goed schoon. In deze tijd doen we dat nog grondiger. Denk hierbij aan aan het luchten van uw verblijf voor aankomst, het gebruiken van een nieuwe doek voor iedere ruimte en extra aandacht voor contactpunten, zoals deurklinken, handvaten en lichtknopjes.

Alle faciliteiten
- Het aantal bezoekers is per faciliteit beperkt. Om de 1,5 meter afstand te garanderen kan bij sommige faciliteiten de groepsgrootte beperkt zijn, zoals bijvoorbeeld bij de receptie en het afhalen van maaltijden. De rest van uw gezelschap kan uiteraard buiten even wachten.
- Op diverse plekken zijn looproutes aangebracht. Hiermee voorkomen we dat binnenkomende gasten en uitgaande gasten elkaar te dicht moeten passeren. De looproutes zijn gemakkelijk te herkennen aan de stickers op de vloer.
- U kunt contant betalen en pinnen, bij voorkeur contactloos. Pinnen is veiliger omdat we hiermee handcontact vermijden.
- Veel faciliteiten hebben een plastic scherm. Zo kunnen onze medewerkers u op een veilige manier te woord staan.

Varen
- Houd ten minste 1.5 meter afstand van anders mensen in de boot.
- Houd uw afstand (ten minste 1 boot lengte) op het water bij het besturen van de boot (houd rechts aan in de grachten).
- Het is niet toegestaan om te stoppen, uitstappen of aanmeren tijdens de boottocht anders dan aan onze kade.

Eten en drinken
- In het restaurant, bij bezorgen of bij afhalen plaatst u een bestelling digitaal (via een QR code die in de woning ligt) of bij een medewerker op 1,5 meter afstand.

Fietsverhuur
- We raden aan om de fietsen zoveel mogelijk vooraf te boeken.
- Bij het in ontvangst nemen van de bon, gaat u akkoord met de voorwaarden.