Geniet van een extra lang Pinksterweekend

Boek jouw Pinksterweekend weg bij Vakantiepark Waterstaete in 2023

Wil je er tijdens Pinksteren 2023 even tussenuit met je familie en/of vrienden? Geniet van een extra lang weekend weg met Pinksteren bij Vakantiepark Waterstaete en overnacht in één van onze prachtige vakantiehuizen aan het water. Wat je vakantie bij Vakantiepark Waterstaete compleet maakt, is dat tijdens het verblijf een luxe sloep is inbegrepen.

Geniet van de omgeving

Vakantiepark Waterstaete is gelegen middenin het Nationale park Weerribben Wieden. Het gebied kent een groot knooppuntennetwerk voor fietsen en wandelen. Geen ruimte om fietsen mee te nemen? Geen probleem, deze zijn ook te huur bij de receptie! Ontdek de prachtige omgeving van Nationale park Weerribben Wieden en geniet van de natuurlijke schoonheid.  

Activiteiten tijdens Pinksteren 2023

Er zijn diverse activiteiten om te ondernemen tijdens Pinksteren 2023 bij Vakantiepark Waterstaete. Neem een duik in het buitenzwembad of ga vissen in het water voor jouw vakantiehuis. Daarnaast kun je natuurlijk gebruikmaken van de luxe sloep die bij jouw verblijf is inbegrepen en kun je een tocht maken door het prachtige Nationale park Weerribben Wieden.  


Knusse lunchroom Oss & Zyl
Vakantiepark Watestaete is gelegen middening het Nationale park Weerribben Wieden. Het gebied kent een groot knooppuntennetwerk voor het fietsen en wandelen. Geen ruimte om fietsen mee te nemen? Geen probleem, deze zijn ook te huur bij de receptie! Op het park is een knusse lunchroom waar je ter echt kan voor een lekkere kop koffie, ontbijt, high tea of een lunch.

Boek jouw Pinksterweekend weg bij Vakantiepark Waterstaete in 2023 en geniet van een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving. Vergeet niet om te genieten van de activiteiten op en rond het park en de luxe sloep die bij jouw verblijf is inbegrepen. Huur ook een fiets bij de receptie om de omgeving op een actieve manier te verkennen.  

Vind uw favoriete accommodatie op Vakantiepark Waterstaete

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...